Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ - Μέχρι σήμερα (20/9) και ώρα 24.00 μ.μ. θα πραγματοποιείται η εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2023






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι έως και σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, και ώρα 24.00 μ.μ. θα πραγματοποιείται η εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2023 μετά και τις δύο παρατάσεις που δόθηκαν από το ΥΠΑΙΘΑ.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην παραπάνω ιστοσελίδα, όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Σχολών/Τμημάτων που έχουν εισαχθεί.

Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για όλες τις λεπτομέρειες.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου