Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Μηχανογραφικά Δελτία 2023 και Μετεγγραφές Φοιτητών - Προσοχή στις αντιστοιχίες τμημάτων































Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τις επιλογές πολλών υποψηφίων στα Μηχανογραφικά Δελτία είναι οι Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς πολλοί προτιμούν να δηλώσουν σχολες μεγαλύτερης επιθυμίας σε άλλες περιοχές από την περιοχή κατοικίας τους και στη συνέχεια να υποβάλλουν αίτηση για μεταφορά της θέσης τους.

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών παίζουν σημαντικό ρόλο τα απαιτούμενα μόρια, αν υπάρχει αδερφός-ή που να σπουδάζει σε άλλη πόλη και κοινωνικά - οικονομικά κριτήρια. Όμως, σημαντικότερο όλων είναι να υπάρχει αντιστοιχία του τμήματος φοίτησης με άλλα τμήματα στην περιοχή ενδιαφέροντος του κάθε υποψηφίου που αιτείται να αλλάξει η περιοχή φοίτησης του.

Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν για όλες τις λεπτομέρειες σε σχέση με τις αντιστοιχίες Τμημάτων.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου