Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές - Όλα τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή από το panelladikes24



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- η προγραμματισμένη ημερομηνία επανέναρξης των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι η Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022,

- έχει δημοσιευτεί η ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών έως τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 06:00,

- τα πολλά κρούσματα COVID-19 που εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες έφεραν στο προσκήνιο διαβουλεύσεις για τυχόν αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολείων,

- τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων και θα κάνει τις εισηγήσεις της προς την κυβέρνηση,

- έπειτα, η κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη και τις εισηγήσεις των ειδικών θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας και της Κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου με νέο και πιο αυστηρό πρωτόκολλο λειτουργίας και όχι η παράταση των διακοπών ή η εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Ανακοινώσεις Κεραμέως για τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με τα σχολεία - Τι θα γίνει με τις άλλες δομές εκπαίδευσης (Πανεπιστήμια, ΙΕΚ, φροντιστήρια κ.ά.)

    https://panelladikes24.blogspot.com/2022/01/blog-post_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή