Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2021 - Εξεταστικά κέντρα

























Δημοσιεύτηκε η Υ.Α. με τον ορισμό των Εξεταστικών Κέντρων και την κατανομή σε αυτά των υποψηφίων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ έτους 2021. Σύμφωνα με την απόφαση:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

1) Εξεταστικά Κέντρα ορίζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου της Δ/νσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας (Κτήμα Μακρυκώστα, τκ 15123 Μαρούσι, τηλ. 210-6133206) και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης της Δ/νσης Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 13, τκ 54639, τηλ. 2310-889910).

2) Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα έχει ως ακολούθως:

i) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση - Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου και Αττικής θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Αττικής, 

ii) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση - Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου