Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Σχετικά με τις εγγραφές, την κάλυψη κενών θέσεων (επιλαχόντες) και τις μετεγγραφές επιτυχόντων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έτους 2021






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Το panelladikes24 σας επισημαίνει τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι επιτυχόντες στις ΑΕΝ και τις αντίστοιχες προθεσμίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι επιτυχόντες σπουδαστές-στριες των ΑΕΝ πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στις σχολές που έχουν επιτύχει μέχρι και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

α. Αστυνομική ταυτότητα και φωτοτυπία της,

β. Τέσσερις φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας)

γ. Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου

δ. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή βεβαίωση διαγραφής εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

Νεοεισαγόμενοι σπουδαστές των ΑΕΝ δύναται να υποβάλουν αιτήσεις για μετεγγραφή εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Τονίζεται ότι οι μετεγγραφές σπουδαστών των ΑΕΝ γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κανονισμού Σπουδών Πλοιάρχων και Μηχανικών ΑΕΝ (ΦΕΚ Β΄ 2028/2019).

Πατήστε εδώ για να δείτε σχετική ανάρτηση του panelladikes24 με αναλυτικές πληροφορίες για τις μετεγγραφές σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

Όσοι επιτυχόντες δεν παρουσιαστούν για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης και οι κενές θέσεις που τυχόν προκύψουν καταλαμβάνονται για μία και μόνο φορά από υποψήφιους των πινάκων επιλαχόντων του ΥΠΑΙΘ.

Σημειώνεται ότι θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα με σχετική ανάρτηση για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα έχετε καμία ενημέρωση;; Γιατί από τη σχολή που ρώτησα δεν ξέρουν τίποτα λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά ξεκινούν 1 Οκτωβρίου αλλά πάντα καθυστερούν το αργότερο μέχρι 1 εβδομάδα απλά δεν παίρνεις απάντηση λόγω covit δεν γνωρίζουν ακόμα πως θα γίνουν τα μαθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμοιβαία μεταγραφή γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή