Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ - Μετεγγραφές Φοιτητών 2019 - Ανακοινώσεις σχολών/τμημάτων για την ολοκλήρωση (υποβολή δικαιολογητικών) των μετεγγραφών

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι οι γραμματείες σχολών/τμημάτων Πανεπιστημίων ανακοινώνουν λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία για την ολοκλήρωση των Μετεγγραφών Φοιτητών 2019.

Οι αιτούμενοι τη μετεγγραφή τους καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής (από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων), η οποία συμπεριλαμβάνεται στα δικαιολογητικά.

Συνιστούμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των σχολών/τμημάτων που μετεγγράφονται. 

Δείτε επίσης: 






Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου