Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Την ίδρυση Σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Λεπτομέρειες




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη σημερινή (5/7) επίσκεψή του στην Καστοριά, ανακοίνωσε την ίδρυση Σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά.

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Η σχολή θα στεγαστεί στο κτίριο της ΕΔΗΚΑ, θα λειτουργήσει από το φθινόπωρο του έτους 2025 με δυνατότητα φιλοξενίας και εκπαίδευσης εκατοντάδων σπουδαστών.

Ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα βρέθηκα στην Καστοριά με ιδιαίτερη χαρά, προκειμένου να αναγγείλω την ίδρυση της νέας Σχολής Αστυφυλάκων που θα στεγάζεται στο πρώην Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας της πόλης, με απόφαση και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προσδοκούμε ότι η νέα αυτή σχολή που θα δημιουργηθεί με την σύμπραξη αστυνομικών και τοπικών φορέων θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, τόσο σε κοινωνικό, όσο και οικονομικό επίπεδο.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Και κλείστε την απαράδεκτη σχολή των Γρεβενών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Πελοπόννησο στην Αττική η στα νησιά τίποτα μόνο Μακεδονία και Θράκη μπράβο ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή