Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Αύριο, Παρασκευή 19/7, δυνατότητα διαγραφής επιλογών στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2024 για λίγες ώρες























Την Παρασκευή 19-7-2024 από 08:30 π.μ. και μέχρι το μεσημέρι στις 14.00 μ.μ. στην ιστοσελίδα https://michanografiko.it.minedu.gov.gr
 οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν τις σχολές που δεν επιθυμούν τελικά, ενώ η προσθήκη σχολών ή η αλλαγή σειράς προτιμήσεων δεν θα είναι δυνατή.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΣΑΕΚ - Ενημέρωση.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Μετά τις 14:00 που θα κλείσει η διαγραφή των προτιμήσεων, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η εφαρμογή του Μηχανογραφικού (https://michanografiko.it.minedu.gov.gr), ώστε όσοι υποψήφιοι υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο να μπορούν να το βλέπουν και να το αποθηκεύουν - εκτυπώνουν.

Σημειώνεται ότι για τους υποψηφίους του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (ΠΜΔ) δεν δίνεται επιπλέον χρονικό διάστημα διαγραφής προτιμήσεων.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου