Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2024 - Χημεία - Καλύτερες οι φετινές βαθμολογίες με βάση τα πρώτα στατιστικά




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Τα πρώτα στατιστικά που προκύπτουν από τη βαθμολόγηση στο μάθημα Χημεία Προσανατολισμού των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2024 βγάζουν το συμπέρασμα ότι φέτος οι βαθμολογίες θα είναι καλύτερες σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα Υλικό Φυσικής - Χημείας, κάτω από τη βάση έχουν γράψει περίπου 35% των υποψηφίων (πέρσι ήταν 45%) με πολύ λιγότερα γραπτά με βαθμολογίες κάτω από πέντε (5). Επίσης, θα είναι περισσότεροι οι υποψήφιοι με βαθμολογίες πάνω από δεκατρία (13) σε σχέση με πέρσι χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στα άριστα γραπτά.

Προφανώς το δείγμα είναι μικρό αλλά πιθανόν είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που δημιουργείται στο συγκεκριμένο μάθημα.

Πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου