Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Ενημέρωση υποψηφίων για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)























Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) φιλοδοξεί - και φέτος για 4η συνεχή χρονιά - να αποτελέσει έγκυρη και αξιόπιστη πηγή εκπαιδευτικής πληροφόρησης για μαθητές, υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Στο πλαίσιο της δράσης “Μαθαίνω για το ΕΛΜΕΠΑ - Επιλέγω ΕΛΜΕΠΑ” 2024, κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί άμεσα για όλα τα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ μέσω οπτικοακουστικού υλικού που περιλαμβάνεται στο επικαιροποιημένο Micro-site παρουσίασης ΕΛΜΕΠΑ: https://career.hmu.gr/epilego-elmepa

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) διαθέτει 5 Σχολές και 11 Τμήματα. Η δυνατότητα περιήγησης κάθε ενδιαφερόμενου σε αυτά μέσω της σελίδας (από υπολογιστή και από κινητή συσκευή), προσφέρει άμεσα μια σφαιρική εικόνα για τα γνωστικά αντικείμενα, τα διεπιστημονικά πεδία σπουδών και τις «διαχρονικά» σύγχρονες ειδικότητες που εφοδιάζουν τους πτυχιούχους τους με ανθεκτικότητα στους κραδασμούς της ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας και ευελιξία επιλογών ανάμεσα σε εναλλακτικές επαγγελματικές διαδρομές που διασφαλίζουν την απασχολησιμότητα και την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα - ΔΥΝΑΤΑ σημεία του ΕΛΜΕΠΑ:

Φοιτητοκεντρικά Προγράμματα Σπουδών & Υπηρεσίες

Υψηλή Επαγγελματική Αποκατάσταση Αποφοίτων

Διαρκής Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας και τις Κοινωνικές Ανάγκες & Προκλήσεις

Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες Φοιτητικής Μέριμνας - Σύγχρονη Φοιτητική Εστία 296 κλινών στην Πανεπιστημιούπολη του Ηρακλείου

Διεθνοποιημένα προγράμματα σπουδών - Συμμετοχή στον νέο θεσμό των Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων 2030

Προστίθενται από τη φετινή χρονιά και:



Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου