Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών από τον Πρύτανη

Ο Πρύτανης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Καθηγητής Γεώργιος Δεδούσης συγχαίρει και καλωσορίζει τους φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς
.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Καλώς ήρθατε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας! Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε κοντά μας και ανυπομονούμε να σας υποστηρίξουμε στο ακαδημαϊκό σας ταξίδι. Η επιλογή σας να σπουδάσετε εδώ είναι το πρώτο βήμα προς μια συναρπαστική και εμπνευσμένη διαδρομή γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες και προσωπική ανάπτυξη. Εισαχθήκατε σε ένα Πανεπιστήμιο με διακρίσεις, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας, με βάση τις διεθνείς αξιολογήσεις. Στο Πανεπιστήμιό μας θα βρείτε ένα περιβάλλον που προάγει την κριτική σκέψη, την καινοτομία και τη συνεργασία.

Οι καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ενταχθείτε ταχύτερα στο νέο εκπαιδευτικό περιβάλλον, να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα επόμενα χρόνια θα σας δοθεί η ευκαιρία, σε ένα οργανωμένο και φοιτητοκεντρικό Πανεπιστήμιο, να αναπτύξετε την επιστήμη που επιλέξατε, να κάνετε δυνατές φιλίες, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και να αποκτήσετε την εμπειρία μιας όμορφης φοιτητικής ζωής!

Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία! Απολαύσετε αυτή τη νέα σημαντική περίοδο της ζωής σας!

Καλώς ήρθατε στην κοινότητά μας!

Ο Πρύτανης Καθηγητής, Γεώργιος Δεδούσης



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου