Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης στο νέο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου Καρδίτσας























Τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχτηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο κτήριο της νεοϊδρυθείσας Σχολής Αστυφυλάκων Μουζακίου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλία.

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του Κέντρου Υγείας Μουζακίου ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε και την πρώην μαθητική εστία η οποία θα φιλοξενήσει το νέο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων, που αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο να ανοίξει τις πόρτες του σε περίπου 250 εκπαιδευόμενους.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους της Σχολής συνοδεία του Δημάρχου Φάνη Στάθη και Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Τον ενημέρωσε αναλυτικά για τους χώρους, τα άτομα που θα φιλοξενηθούν, τη διάρκεια της θητείας όπως και για άλλα τεχνικά ζητήματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε εντός της σχολής και είχε την ευκαιρία να δει τους χώρους που θα γίνουν τα διδακτήρια, οι κοιτώνες, το εστιατόριο, όπως και άλλοι χώροι.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Υπουργός εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα των εγκαταστάσεων.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου