Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Μετεγγραφές Πρωτοετών Σπουδαστών Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έτους 2023 - Αναλυτικές πληροφορίες






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, οι επιτυχόντες σπουδαστές εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των πινάκων θα πρέπει να εγγραφούν στις σχολές τους και όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση μετεγγραφής για άλλη σχολή.

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τη διαδικασία των μετεγγραφών σας παρουσιάζουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

- Οι Μετεγγραφές Σπουδαστών των ΑΕΝ γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κανονισμού Σπουδών Πλοιάρχων και Μηχανικών ΑΕΝ (ΦΕΚ Β΄ 2028/2019).

- Οι σπουδαστές υποβάλουν τις αιτήσεις στο Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.ΕΚ.Ν., αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή (ταχ. διευθυνση: Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 - Ε2, Τ.Κ.:18510, Πειραιάς) ή μέσω των Α.Ε.Ν.

- Καθίσταται δυνατή και η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των δικαιολογητικών μετεγγραφής σπουδαστών, εφόσον συντρέχει τέτοια περίπτωση.

- Όσα εκ των δικαιολογητικών μετεγγραφής φέρουν την υπογραφή του/-ης σπουδαστή/-ριας (πχ. αίτηση μετεγγραφής), προκειμένου να γίνουν αποδεκτά πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του αιτούντα (είτε μέσω αρμόδιας Διοικητικής Αρχής είτε μέσω www.gov.gr είτε μέσω της Α.Ε.Ν. σε περίπτωση αυτοπρόσωπης κατάθεσης).

Πατήστε εδώ για να δείτε σχετική ανάρτηση του panelladikes24 με αναλυτικές πληροφορίες για τις Μετεγγραφές Σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου