Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Αποτελέσματα εισαγωγής Αλλοδαπών - Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2023 - Προθεσμία εγγραφών - Βάσεις 2023
























Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της ειδικής κατηγορίας Αλλοδαπών - Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών - μελών της Ε.Ε για το έτος 2023.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ, https://results.it.minedu.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται το Τμήμα επιτυχίας τους, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών - Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών - μελών της Ε.Ε. θα γίνουν από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Η αναλυτική εγκύκλιος εγγραφών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Για τις βάσεις εισαγωγής των Αλλοδαπών - Αλλογενών χωρών ΕΕ έτους 2023, πατήστε εδώ.

Για τις βάσεις εισαγωγής των Αλλοδαπών - Αλλογενών χωρών εκτός ΕΕ έτους 2023, πατήστε εδώ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών - Αλλογενών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Εγγραφές επιτυχόντων Αλλοδαπών - Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2023 - Εγκύκλιος

    https://panelladikes24.blogspot.com/2023/09/2023_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή