Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

22.436 θέσεις στο Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο αυξημένες κατά 36% - Αριθμός εισακτέων έτους 2023 σε κάθε ειδικότητα ανά Δ.ΙΕΚ

Περισσότερες κατά 36% θα είναι φέτος οι θέσεις στα Δ.ΙΕΚ στις οποίες θα έχουν πρόσβαση οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 μέσω του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τα ΙΕΚ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, κ. Γεώργιου Βούτσινου, καθορίζονται οι ειδικότητες και οι θέσεις που διατίθενται ανά Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ειδικότερα:

- 22.436 θέσεις διατίθενται μέσω Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, έναντι 16.544 θέσεων της περσινής χρονιάς, ποσοστό αύξησης 36%. Οι εν λόγω θέσεις προσφέρονται από όλα τα δημόσια Ι.Ε.Κ., δηλαδή τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, Υγείας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

- Εξ αυτών, οι διατιθέμενες θέσεις του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου στα Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας του ΥΠΑΙΘ αυξάνονται σε 18.460 από 14.200, ποσοστό αύξησης 30%.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου