Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΠΚΕ Πυροσβεστικών Σχολών 2022 - Διευκρίνιση για τους υποψήφιους που θα υποβληθούν στο άθλημα της μεταφοράς αλτήρων


























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) για την εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2022, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.


το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά ΜΟΝΟ τους υποψηφίους που θα υποβληθούν αποκλειστικά σε όλες τις δοκιμασίες ΠΚΕ του ΠΣ,

- για τους υποψήφιους που θα υποβληθούν ΜΟΝΟ στο άθλημα της μεταφοράς αλτήρων θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων,

- το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. αμήν και πότε σε 20 μερες κλείνουν τα σχολεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πυροσβεστική φέτος έκανε τις αλλαγές της τελευταία στιγμή με έκδοση της προκήρυξης ενώ είχαν ξεκινήσει οι ΠΚΕ των ΕΔ και της Αστυνομίας.Θα είχε ήδη τελειώσει τις ΠΚΕ των κοινών υποψηφίων ακόμα και στην καινούρια δοκιμασία οπότε θα έμενε η δοκιμασία των υποψηφίων που θα δήλωσαν μόνο τις πυροσβεστικές Σχολές.Για να δούμε θα δημιουργήσει δεύτερο εξεταστικό κέντρο στη Β.Ελλάδα(για το έξτρα άθλημα) ή θα αναγκαστούν οι οικογένειες των λοιπών υποψηφίων(κοινοί με ΕΔ και ΕΛΑΣ) να μπούνε σε κόπο και έξοδα να κατέβουν στην Αθήνα;;;Εκτός και εάν είναι ένας τρόπος για να μειώσουν τον αριθμό των υποψηφίων.Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων.(Δυστυχώς για τα νησιά θα είναι πάλι ταλαιπωρία και έξοδα εις διπλούν.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτέλους !!ας βοηθήσουν λίγο και την τσέπη των καημένων των Ελλληνων και ας δημιουργήσουν ένα εξετάστικό κέντρο στη Θεσσαλονικη για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας . εχουμε ματψσςι ολοι μα ςμε τα εξοδα και την ακριβεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί συμπολίτες αυτό είναι το Ελλαδιστάν , το μυαλό των παιδιών είναι στις πανελλαδικές και θα πρέπει με την ψυχή στο στόμα να τρέχουμε στην Αθήνα για τα 50” λίγο πριν τις εξετάσεις.
    Ένας βορειοελλαδίτης θα χρειαστεί το λιγότερο 200 ευρώ για τη μετακίνηση - αλλά ποιος νοιάζεται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπληρωματικό πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2022

    https://panelladikes24.blogspot.com/2022/05/2022.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή