Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Καλύτερες επιδόσεις για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ σε Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά (Άλγεβρα)




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ έτους 2021, με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2021, πέτυχαν καλύτερες βαθμολογίες στα μαθήματα Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά (Άλγεβρα) σε σχέση με τους αντίστοιχους της περσινής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα αυτά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο για την εισαγωγή των υποψηφίων στις κοινές σχολές του Μηχανογραφικού Δελτίου των ΕΠΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα,

- στο μάθημα των Νέων Ελληνικών το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψε κάτω από τη βάση ανέρχεται σε 45,09% (πέρσι ήταν 44,5%) ενώ το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψε πάνω από 15 ανέρχεται σε 11,05% (πέρσι ήταν 8,01%)

- στο μάθημα των Μαθηματικών το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψε κάτω από τη βάση ανέρχεται σε 62,64% (πέρσι ήταν 67,5%) ενώ το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψε πάνω από 17 ανέρχεται σε 12,67% (πέρσι ήταν 7,12%).

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Καλημέρα
    Σαν μανούλα που είμαι και αγωνιώ κι εγώ όπως όλοι, ας μου πει κάποιος : ο γιος μου από επαλ μηχανολογιας- θερμουδρσυλικων , συγκέντρωσε στην κοινή ομάδα 12830 ( μ.ο. 13,55) μόρια κσι θελει να περάσει ΑΕΝ Μηχανικών. Η περσινή βάση ητσν 1079, διαβάζω για καλύτερες βαθμολογιες και τρομερή άνοδο των βασεων. Πιστεύετε θα τα καταφέρει?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κόρη μου έχει 19500 στον τομέα της υγείας ΕΠΑΛ. Και θέλει να περάσει Ιατρικη. Τι εκτιμάτε; Θα τα καταφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή