Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Άσχημες συμπεριφορές βίωσαν υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων που συμμετείχαν στις ΠΚΕ των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2021 - Ερώτηση στη Βουλή























Ερώτηση κατατέθηκε στη Βουλή από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο σχετικά με άσχημες συμπεριφορές που βίωσαν υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων που συμμετείχαν στις ΠΚΕ των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2021.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί το κείμενο της σχετικής ερώτησης.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


9 σχόλια:

  1. Αν παρεξηγηθηκαν μς αυτά, τι θα κάνουν αργότερα αν περάσουν?Που νομίζουν ότι μπαίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα είπες φίλε φαντάσου όταν μπουν στη σχολή θα τα δούνε παλούκι.Σιγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις

      Διαγραφή
  2. Παιδιά είναι στρατός. Όχι παρθεναγωγείο. Καλή υπομονή και καλή δύναμη σε όλες και όλους που θα μπουν ΣΜΥ ΣΣΕ ΝΔ ΣΜΥΝ. Πρέπει να σου αρέσει ο στρατός αλλιώς δεν τα καταφέρνεις. Πολύ δύσκολα και στη Σημαιοφόρων του Λιμενικού το πρώτο έτος που γνωρίζω γιατί εκπαιδεύονται στη ΝΔ. Κάθε χρόνο σε αυτές τις σχολές παίρνει πολλούς επιλαχόντες λόγω αποχωρήσεων. Πέρυσι πήρε επιλαχόντες και στη ΣΑΣ. Φανταστείτε οι αριστούχοι τα παρατούσαν. Καλή τύχη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως πολλοί νομίζουν ότι πάνε για γραφεία σαν δημόσιοι υπάλληλοι. Τα παιδιά ίσως δε γνωρίζουν στα 18 τι είναι στρατος και πως εκπαιδεύεται.
    Πολλές φορές επιμένουν οι γονείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι παιδιά ηρεμήστε λίγο καλά όλα αυτά που λέτε αλλά όταν μπεις μέσα όχι όταν είσαι ακόμα πολίτης. Οσο έχεις την πολιτική ταυτότητα θα πρέπει να φέρονται κόσμια όπως σε όλα τα σώματα που γίνονται οι εξετάσεις. Αν. Πραγματικά είναι η επιλογή σου και περάσεις τελικά τότε οκ το επέλεξαν οπότε θα έπρεπε να γνώριζαν ότι μπαίνουν στρατό και ας υποβληθούν σε όποια εκπαίδευση θέλουν. Αλλά πρώτα μπες.... Δηλαδή στην αστυνομία τι έπρεπε να τους δοκιμάσουν σε χημικά και να λέμε εδώ είναι αστυνομία η της πυροσβεστικής σε φωτιά και να λένε εδώ είναι πυροσβεστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη συγκρίνεις αστυνομία και πυροσβεστική με στρατό. Τα πρώτα είναι πολιτικά σώματα. Δε σε εκπαιδεύουν για εμπόλεμες καταστάσεις. Γι' αυτό άλλωστε και η εκπαίδευσή τους δεν έχει καμία σχέση με αυτή των στρατιωτικών σχολών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έστω και έτσι φίλε μου αν και δεν θα διαφωνήσω μαζί σου όσο αφορά την σύγκριση μεταξύ των άλλων σωμάτων ένα απλό παράδειγμα είπα αλλά επειδή έχω περάσει από στρατιωτική θητεία έξω όσο είσαι πολίτης θα πρέπει να σε σέβονται. Μέσα μπορούν να κάνουν ότι τους επιτρέπει ο στρατός. Το είπα και παραπάνω όσο είσαι πολίτης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε με άσχημα και με συνθήκες εκπαίδευσης. ΜΈΣΑ όταν μπεις κάνε ότι καψώνι θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω θα μιλησω απο προσωπικη εμπειρια γιατι ηταν ογιος μου αναμεσα στα παιδια αυτα ....τιπουα κακο δεν μου ανεφερε το αντιθετο μαλιστα οτι του αρεσε ολο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζ σας , και εμένα ο γιος μου έδωσε και μάλιστα πήγαμε και Αθηνα , όλα καλά , πολύ ευχάριστη εμπειρία.

      Διαγραφή