Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Διαδικτυακές Ενημερώσεις Μαθητών Λυκείου από το Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης για το σχολικό έτος 2020-2021




























Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνει δύο διαδικτυακές ενημερώσεις γνωριμίας και παρουσίασης του Τμήματος σε μαθητές και μαθήτριες Β’ και Γ’ Λυκείου.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Αντιπρόεδρο του Τμήματος καθηγητή Παναγιώτη Χατζηπαντελίδη και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση, στην οποία θα συμμετέχουν οι καθηγητές του Τμήματος κ.κ. Μιχάλης Κολουντζάκης, Μαρία Λουκάκη και Ελένη Τζανάκη.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τις οποίες έχουν προγραμματιστεί οι ενημερώσεις είναι οι ακόλουθες:

1) Δευτέρα 19 Απριλίου και ώρα 11:00-12:00

2) Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 18:00-19:00

Για την πρώτη ενημέρωση, τα ενδιαφερόμενα Λύκεια μπορούν να αιτούνται μέχρι την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 με αποστολή της αίτησης συμμετοχής (ΑΙΤΗΣΗ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της αρμόδιας υπαλλήλου του Τμήματος, κ. Μαρίας Γιαλυτάκη mgialytaki@uoc.gr (τηλ. 2810 393704).

Η δεύτερη ενημέρωση δεν απαιτεί τη συμμετοχή κάποιου σχολείου και απευθύνεται ανεξάρτητα σε ενδιαφερόμενους μαθητές. Ο σύνδεσμος για την ενημέρωση είναι ο ακόλουθος: https://uocgr.webex.com/uocgr/j.php?MTID=m69bb9a21e3c7081c1d28e5bfedfbce5a

Σε περίπτωση που υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον, θα πραγματοποιηθούν επιπρόσθετες ενημερώσεις σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου