Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Πανελλαδικές 2020 - Νέο Φυσική (Νέο σύστημα) - Αίτημα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών προς το ΥΠΑΙΘ για δύο σωστές απαντήσεις σε συγκεκριμένο ερώτημα

Μνημείο επιστημονικών ανακριβειών, ασαφειών και κακών διατυπώσεων ...Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών με υπευθυνότητα και αντιλαμβανόμενη το χρέος της απέναντι στη μαθητική κοινότητα, τους γονείς και τους καθηγητές, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Επίλυσης των Θεμάτων, ανέδειξε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το θέμα Α3. Θεωρούμε άδικο για ένα παιδί, το οποίο έχει απαντήσει με σωστό σκεπτικό, να έχει την επίπτωση της αφαίρεσης μονάδων!

Ενημερώνουμε λοιπόν τη μαθητική κοινότητα ότι:

η ΕΕΦ στο πλαίσιο των θεσμικών της αρμοδιοτήτων, κατέθεσε ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΔΥΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ για το συγκεκριμένο θέμα στο γραφείο της Υπουργού, στο γραφείο της Υφυπουργού και στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Από το σημείο αυτό και μετά, ο λόγος ανήκει στο Υπουργείο.

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί τα θέματα, προτεινόμενες απαντήσεις και σχόλια για το μάθημα της Φυσικής (Νέο σύστημα).


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα με τα θέματα, τις προτεινόμενες απαντήσεις και τα σχόλια για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 - Νέο σύστημα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου