Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Πίνακας με τους υποψηφίους που θα υποβληθούν σε ΠΚΕ για την εισαγωγή στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2020

Fire Hose png download - 1000*1000 - Free Transparent Firefighter ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε σήμερα 29/6-2020 ο πίνακας των ιδιωτών υποψηφίων που θα υποβληθούν σε προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ), για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Πίνακας Υποψηφίων

- Όλη η ενημέρωση για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση -

Δείτε την προκήρυξη και άλλες σημαντικές αναρτήσεις στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2020

Πρόγραμμα ΠΚΕ για την εισαγωγή στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2020 - Οδηγίες

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Βάσεις 90% για τις 2 σχολές πώς λέτε θα πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά πιστεύω θα έχουν πολυ μικροί πτώση και μιλάω για λιγότερο από 100 γιατί βάση λογικής θα πέσουν όλοι στην αστυφυλακων που φέτος παίρνει τριπλάσιο αριθμό ατόμων που σημαίνει όσο πιο καλό βαθμό έχεις γράψει λογικό είναι να πας στις πολλές θέσεις που έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις μια. Αυτό σημαίνει ότι οι καλοί βαθμοί θα μπούνε πρώτα αστυφυλακων και μετά στις άλλες. Μιλάω όπως θα τα έβλεπα εγώ τα πράγματα στο μυαλό μου και εννοείται ότι όλα αυτά είναι σενάρια και υποθέσεις. Τπτ δεν είναι σίγουρο και κανένας δεν γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πιστεύεις εσύ???

      Διαγραφή
    2. συνήθως βάζουν πρωτα αξιωματικών και μετα πυροσβεστική λιμενικό... αυτό φαίνεται καθε χρονο ετσι όπως διαμορφώνονται οι βασεις

      Διαγραφή
  3. αστυφυλάκων δηλαδη την δηλώνουν τελευταία γι'αυτό εχει κ τη μικρότερη βαση απο ολα τα σώματα ασφαλείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ απόλυτα. Πέρυσι η αστυφυλακων είχε βάση 16.550 με 221 εισακτεους ενώ η κατηγορία τριτεκνων με αλλα 10 άτομα είχε βάση 16.266. Αντίθετα η λιμενοφυλακων με μόλις 85 άτομα είχε βάση 16.253. Καμία σχέση η ζήτηση επομένως. Τριπλάσια άτομα η αστυφυλακων και 300 μόρια παραπάνω. Όλοι αστυνομια προτιμούν και όχι λιμενικο.

      Διαγραφή