Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Πανεπιστήμιο Πατρών - Ολοκλήρωση ηλεκτρονικής εγγραφής πρωτοετών φοιτητών έτους 2024























Σας ενημερώνουμε ότι έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιείται η 2η φάση της ηλεκτρονικής εγγραφής - ταυτοποίησης πρωτοετών φοιτητών ακαδ. έτους 2024-2025 στο πληροφοριακό σύστημα του Πανεπιστημίου Πατρών eggrafes.upatras.gr για φοιτητές που εγγράφονται για πρώτη φορά.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Στο σύστημα πρέπει να συνδεθούν και να αναρτήσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ - ΕΠΑΛ 2024, οι επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία Σοβαρών Παθήσεων 2024 καθώς και οι επιτυχόντες της κατηγορίας Αλλοδαπών - Αλλογενών που έχουν υποβάλλει τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στις Γραμματείες και έχουν αποκτήσει δικαίωμα εγγραφής κατά το τρέχον ακαδ. έτος.

Αναλυτικές πληροφορίες: https://my.upatras.gr/protoeteis/



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου