Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Μηχανογραφικά Δελτία 2024 - Ξεκίνησε η υποβολή για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις (5%)




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 σας υπενθυμίζει ότι σήμερα, Πέμπτη 16/5, ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων για την εισαγωγή υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 χωρίς εξετάσεις σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στην εφαρμογή: https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr/.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024.

Οι υποψήφιοι μετά την ηλεκτρονική υποβολή αποστέλλουν τα απαιτούμενα έγγραφα στο ΥΠΑΙΘΑ με καταληκτική ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024.

Επισημαίνεται ότι για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου δεν απαιτείται η απόκτηση κωδικού αριθμού υποψηφίου και κωδικού ασφαλείας (password) από το Λύκειο.


Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου