Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ - Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης σε φοιτητές





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16.00 ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης σε φοιτητές για ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις.

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τους επικαλούμενους λόγους για χορήγηση κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης, υποβάλλονται από τους φοιτητές στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές) χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια (username και password) που τους έχουν αποδοθεί για σύνδεση σε Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες, οι οποίες χρησιμοποιούν την Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του ΕΔΥΤΕ (πχ. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, Εύδοξος κτλ).

Σημειώνεται ότι οι κατ' εξαίρεση Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Φοιτητών πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 79 του ν. 4692/2020 (ΦΕΚ 111 Α΄) και της με αριθμό 148236/Ζ1/30-10-2020 (ΦΕΚ Β΄ 4806) υπουργικής απόφασης (Κεφάλαιο ΣΤ΄).

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου