Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΣΣΕ - Τελετή ορκωμοσίας των Ευελπίδων Ιης Τάξης 2026 «Αντιστράτηγος Τάσος Μάρκου» - Φωτογραφίες - Βίντεο

























Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των Ευελπίδων Ιης Τάξης 2026 «Αντιστράτηγος Τάσος Μάρκου», στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη Αττικής παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Χαρδαλιά.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ, εκπρόσωποι των Αρχηγών ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΓΕΕΦ και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Παρέστησαν επίσης, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄, ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος, Ακόλουθοι Άμυνας και μέλη ξένων διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα, καθώς επίσης πλήθος συγγενών και φίλων των ορκισθέντων.

Ορκίστηκαν συνολικά εκατόν πενήντα εννέα (159) Ευέλπιδες. Συγκεκριμένα, εκατόν είκοσι έξι από την Ελλάδα, είκοσι έξι από την Κύπρο, δύο από την Τυνησία, ένας από την Αρμενία, ένας από την Αλβανία, ένας από το Μαυροβούνιο, ένας από την Μολδαβία και ένας από τη Σενεγάλη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας.


Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο της τελετής ορκωμοσίας.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου