Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ: Πριν από τον Δεκαπενταύγουστο η ανακοίνωση των ΒΑΣΕΩΝ 2022

Μέχρι τις 20 Ιουλίου
, εκτίμησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης
μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις», ότι θα έχουν συμπληρώσει οι υποψήφιοι τα μηχανογραφικά τους, ώστε πριν από τον Δεκαπενταύγουστο να ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Πώς θα κινηθούν οι βάσεις για τις σχολές

Μιλώντας για τις φετινές επιδόσεις των μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο κ. Κόπτσης τόνισε ότι το 82% είχε επίδοση πάνω από δέκα στη Γλώσσα, το 62% των υποψηφίων στα Αρχαία έγραψε πάνω από δέκα, το 61% στη Χημεία, το 71% στη Βιολογία. Και όπως υποστήριξε, «τα ποσοστά πάνω από τη βάση κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα».

Ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει το πώς θα κινηθούν οι βάσεις στις ανώτερες και ανώτατες σχολές επισημαίνοντας ότι κάθε χρονιά είναι αυτοτελής και δεν είναι συγκρίσιμη με άλλες. «Οι βαθμολογίες θα βγουν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, έως τις 20 Ιουλίου, πρόσθεσε ο κ. Κόπτσης. Αναφορικά με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων διευκρίνισε ότι «το 75% των υποψηφίων ενημερώθηκε μέσω sms».



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου