Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Υποβολή Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης & Δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Λιμενικού Σώματος έτους 2022 - Οδηγίες























Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων καθώς και της υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται από 04/02/2022 ημέρα Παρασκευή έως και 18/02/2022 ημέρα Παρασκευή.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν Οδηγίες Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης & Δικαιολογητικών συμμετοχής υποψηφίου/ας στο διαγωνισμό για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο παράρτημα Α της προκήρυξης (σελ. 33).


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου