Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Διαδικασία ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών φοιτητών έτους 2020

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι οι πρωτοετείς φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής στην εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες για την ολοκλήρωση των εγγραφών και τη διαδικασία απόκτησης των κωδικών ηλεκτρονικής πρόσβασης στις υπηρεσίες του Τμήματος, του Πανεπιστημίου, καθώς και σε εφαρμογές του Υπουργείου.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των φοιτητών η Γραμματεία χρειάζεται να έχει:

1. Εκτυπωμένη την αίτηση εγγραφής που υποβλήθηκε από τους επιτυχόντες ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του Υπουργείου κατά την ηλεκτρονική εγγραφή που προηγήθηκε (με πιστοποίηση του γνησίου της υπογραφής του νεοεισαχθέντος από Κ.Ε.Π.)

2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του νεοεισαχθέντος (αν δεν υπάρχει ταυτότητα, γίνεται δεκτό το διαβατήριο).

3. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες.

4. Για τους άρρενες Πιστοποιητικό γεννήσεως που να αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Αρρένων.

5. Συμπλήρωση Εντύπου Συγκατάθεσης Επεξεργασίας Δεδομένων (επισυνάπτεται).

Τα παραπάνω πρέπει να σταλούν στη Γραμματεία του Τμήματος ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορική εταιρεία (courier), στην εξής διεύθυνση: Ιωάννου Θεοτόκη 72, 49132, Κέρκυρα, τηλ: 26610-87418

Προθεσμία αποστολής δικαιολογητικών : έως και Παρασκευή 2/10/2020.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής εκ μέρους της Γραμματείας, η Γραμματεία θα στείλει στους νεοεισαχθέντες (στο e-mail που δήλωσαν στην Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής), τα εξής:

1. Πιστοποιητικό Εγγραφής (για τους άρρενες θα σταλεί και Πιστοποιητικό για την Στρατολογία) Το Πιστοποιητικό αυτό βεβαιώνει ότι ο φοιτητής είναι εγγεγραμμένος στο Τμήμα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία (εφορία κ.λπ.).

2. Κωδικούς ηλεκτρονικής πρόσβασης για τις υπηρεσίες (οι κωδικοί αυτοί θα χρησιμοποιηθούν για την ηλεκτρονική αίτηση απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας, αλλά και για αίτηση δωρεάν σίτισης ή/και δωρεάν στέγασης για όσους επιθυμούν να κάνουν τέτοια αίτηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας (Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας) στον ιστότοπο του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ενημερώνουμε επίσης τους νεοεισαχθέντες φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, ότι για το ακαδ. Έτος 2020-2021 οι αιτήσεις για στέγαση και σίτιση θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://sites.ionio.gr/e-care/demo/students

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας και σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά !!





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου