Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2024 - Μαθηματικά (Άλγεβρα) - Θέματα, ενδεικτικές απαντήσεις και σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ



ΣΧΟΛΙΑ

- Σχολιασμός των θεμάτων από το φροντιστήριο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τα θέματα που εξετάστηκαν σήμερα (1/6) οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στο μάθημα Μαθηματικά (Άλγεβρα) θεωρούνται μέτριας δυσκολίας, είναι πιο απαιτητικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, καλύπτουν ευρύ φάσμα της ύλης και όσοι ήταν καλά προετοιμασμένοι θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις του διαγωνίσματος. 

Είναι κλιμακωτής δυσκολίας, με κάποια ερωτήματα να προκαλούν προβλήματα (π.χ. Β4 ή Θέμα Δ) ακόμα και σε υποψηφίους με εμπειρία στην επίλυση πολλών και συνδυαστικών θεμάτων. 

Όσον αφορά το Θέμα Γ υπάρχει ασάφεια στην εκφώνηση που μπορεί να επηρεάσει (ίσως και όχι) τους υποψήφιους ως προς την επίλυσή του ενώ είναι βοηθητικό ότι στα τρία ερωτήματα δίνονται τα αποτελέσματα των ζητούμενων. 

Τέλος, αν συνυπολογίσουμε και την ελλιπή προετοιμασία πολλών υποψηφίων, τότε είναι σίγουρο ότι και φέτος μεγάλο ποσοστό υποψηφίων θα έχει βαθμολογίες μικρότερης του δέκα (10).

- Σχολιασμός των θεμάτων από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ)

Σχολιασμός των θεμάτων από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ)

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα με τα θέματα, τις ενδεικτικές απαντήσεις και τα σχόλια για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2024
.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου