Σελίδες

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Μήνυμα του Πρύτανη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στους πρωτοετείς φοιτητές























Αγαπητά μου παιδιά, φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Καταρχάς θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας! H εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι η επιβράβευση του αγώνα σας στα σχολικά σας χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας υποδεχόμαστε στην ακαδημαϊκή οικογένεια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Θέλω να σας πω ότι η είσοδός σας στο πανεπιστήμιο δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μιας πολύ όμορφης διαδρομής. Μιας διαδρομής στρωμένης με γνώση που οδηγεί στην κατάκτηση της επιστήμης.

Να έχετε κατά νου ότι οι σπουδές δεν έχουν να κάνουν μόνο με την παρακολούθηση των μαθημάτων και με τις εξετάσεις. Οι σπουδές είναι βίωμα. Είναι οι αναζητήσεις σας, η καλλιέργεια της σκέψης σας, η ανταλλαγή απόψεων με τους συμφοιτητές σας και με τους καθηγητές σας. Είναι τέσσερα χρόνια γεμάτα ευκαιρίες, που κυριολεκτικά σας περιμένουν!

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχετε στα προγράμματα, στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μόνο όφελος θα έχετε από αυτή τη συμμετοχή!

Είναι ο καιρός σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να θέσετε τους στόχους σας και να εργαστείτε γι’ αυτούς. Έχετε πάντα κατά νου τον λόγο του Δημόκριτου ότι «οι άνθρωποι δεν ευδαιμονούν χάρη στα υλικά αγαθά, αλλά με την παιδεία και τις πολλές γνώσεις».

Τώρα είναι ο δικός σας καιρός!

Να είστε σίγουροι ότι σε όλη την ακαδημαϊκή σας πορεία όλο το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του πανεπιστημίου θα είναι κοντά σε κάθε δική σας προσπάθεια, ότι θα εργαστούμε όλοι μαζί για να ανακαλύψετε τις δεξιότητές σας, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού προσωπικού αποτελεί εγγύηση για την αρτιότητα τις εκπαίδευσής σας, ώστε όταν διαβείτε την έξοδο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οι προοπτικές όχι μόνο της επαγγελματικής επιτυχίας, αλλά και της προσωπικής σας ολοκλήρωσης και, τελικά, ευτυχίας να ανοιχθούν μπροστά σας.

Εγώ προσωπικά, οι Αντιπρυτάνεις του ΠΘ και τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, σας ευχόμαστε από καρδιάς να απολαύσετε την ακαδημαϊκή σας ζωή.

Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας!

Χαράλαμπος Μπιλλίνης
Πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου