Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Μητσοτάκης: Καλύπτονται τα έξοδα στέγασης 650-700 φοιτητών σε ξενοδοχεία για δύο χρόνια












Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την κυριακάτικη ανασκόπηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στο θέμα της φοιτητικής στέγης με αφορμή την τελευταία πρωτοβουλία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Να έρθω τώρα στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης να αναλάβει τα έξοδα στέγασης δικαιούχων φοιτητών σε ξενοδοχεία, σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες κλίνες σε φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίων -για τα επόμενα δύο ακαδημαϊκά έτη 2024-2025 και 2025-2026. Συγκεκριμένα στην Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο), στη Μακεδονία (Δράμα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα) και Θράκη (Διδυμότειχο, Ξάνθη).Υπολογίζεται ότι έτσι θα διατεθούν κλίνες για 650-700 δικαιούχους -πρώτη φορά σε τόσο εκτεταμένη μορφή- η οποία δίνει σημαντική οικονομική ανάσα στις οικογένειες και στους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια στέγασης.

Δείτε επίσης: 


Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ καλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου