Σελίδες

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Σχετικά με τις εγγραφές των επιτυχόντων στις δημόσιες ΣΑΕΚ έτους 2024 μέσω του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Πέμπτη 25/7, τα αποτελέσματα εισαγωγής στις δημόσιες ΣΑΕΚ μέσω του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου 2024.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΣΑΕΚ - Ενημέρωση.

Τα δικαιολογητικά και οι οδηγίες εγγραφής έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού (https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr) για τους επιτυχόντες στα Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας, ενώ οι αντίστοιχες πληροφορίες εγγραφής για τις Σ.Α.Ε.Κ. εποπτείας των άλλων Υπουργείων θα ανακοινωθούν ξεχωριστά από τα Υπουργεία αυτά.

Η προθεσμία για την εγγραφή των επιτυχόντων στις Σ.Α.Ε.Κ. επιτυχίας τους για τις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας είναι από τη Δευτέρα 29/07/2024 μέχρι την Τρίτη 10/09/2024 και μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Παράλληλου Μηχανογραφικού είτε διά ζώσης στη Σ.Α.Ε.Κ. επιτυχίας.

Οι επιτυχόντες στις Σ.Α.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, της Δ.ΥΠ.Α. και του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ, παρακαλούνται να απευθύνονται για την εγγραφή τους στις Σ.Α.Ε.Κ. επιτυχίας τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προσέλευσης στις Σ.Α.Ε.Κ., μπορείτε να απευθύνεστε στις γραμματείες των Σ.Α.Ε.Κ.

Επιτυχόντες σε Σ.Α.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους μέσω παράλληλου μηχανογραφικού!

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου