Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 - Μέχρι σήμερα (25/6) διαθέσιμη η πλατφόρμα για ενημέρωση των υποψηφίων μέσω SMS




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι έως σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου, θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr στην οποία όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Πανελλαδικών Εξετάσεων μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Με τον τρόπο αυτό, θα ενημερωθούν και με γραπτό μήνυμα (SMS) για:

- τις βαθμολογίες στο σύνολο των μαθημάτων που εξετάστηκαν και

- τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά καθώς όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ στη διεύθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου