Σελίδες

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Αύριο στην Κομοτηνή η παρουσίαση 301 νέων δοκίμων αστυφυλάκων

Αποτέλεσμα εικόνας για σχολη αστυφυλακων κομοτηνη εισαγωγη σπουδαστων 2015 επιτυχοντων πανελλαδικες εξετασεις 2013Μετά από τρία χρόνια αναστολής της λειτουργίας του τμήματος

Αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και από ώρες 08.00΄ έως 18.00΄ αναμένεται να παρουσιαστούν στο τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, 301 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες. Από αυτούς οι 224 θα είναι άνδρες και οι 77 γυναίκες, που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2013 με τους 80 εξ αυτών να κατανέμονται μετά το πέρας της βασικής εκπαίδευση στο τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

Οι πρωτοετείς δόκιμοι αστυφύλακες πρόκειται να παρακολουθήσουν πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης και στη συνέχεια το τακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το Π.Δ. 352/95, άρθρο 1, η Σχολή Αστυφυλάκων είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, έχει ως αποστολή την εκπαίδευση των δοκίμων αστυφυλάκων και αποβλέπει στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση, τη γενική μόρφωση και την κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία των εκπαιδευομένων, ώστε να καταστούν ικανοί αστυνομικοί και ανακριτικοί υπάλληλοι.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



1 σχόλιο:

  1. καλημερα.δινω δευτερη φορα για αστυφυλακων.μηπως κανεις ξερει ποσες θα ειναι οι θεσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή