Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Τον Νοέμβριο οι Αιτήσεις - Δηλώσεις των μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις εξετάσεις - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι απόφοιτοι παρελθόντων ετών
































Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Μεγάλη αλλαγή στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 καθώς οι Αιτήσεις - Δηλώσεις των μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Πλέον, αναμένεται η εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ με όλες τις λεπτομέρειες (προθεσμία, διαδικασία κτλ.).

Είσαι υποψήφιος-α στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 και θέλεις έχεις έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις; Τότε, πρέπει να συνδεθείς και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Επίσης. μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την υποβολή των Αιτήσεων - Δηλώσεων συμμετοχής των αποφοίτων παρελθόντων ετών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2021, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αλλαγή και στις αποφάσεις με τις αλλαγές που έγιναν για τους μαθητές αναφέρονται τα εξής: ''Mε όμοια απόφαση θα καθοριστεί ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων - Δηλώσεων των αποφοίτων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2021''.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου