Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ενοποίηση τριών ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας - Εξελίξεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενοποίηση τριών ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας - ΕξελίξειςΤον δρόμο της Βουλής παίρνει η ενοποίηση τριών ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ίδρυση - με νόμο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου - του νέου ενιαίου ΔΙΠΑΕ, με τα ΤΕΙ Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας και το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη των διοικήσεων των Ιδρυμάτων, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, παρουσία του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου και του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιώργου Αγγελόπουλου. 

"Με το Διεθνές Πανεπιστήμιο προχώρησε η συζήτηση, κλείσαμε όλες τις λεπτομέρειες και υπάρχουν κάποιες μικρές, που τις βλέπουμε, ώστε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου όλα να έχουν τελειώσει", δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Γαβρόγλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Σμαρώ Αβραμίδου



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Εντός Φεβρουαρίου η ψήφιση του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ) - Στα Μηχανογραφικά Δελτία 2019 τα νέα τμήματα

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/12/2019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Συνέργεια Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας»

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/02/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή