Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αλλαγή βιβλίου στο μάθημα «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης» στις ειδικότητες του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Γ΄ τάξης Ημερήσιου και Δ΄ τάξης Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλαδικες πανελληνιες εξετασεις 2018 Αλλαγή βιβλίου στο μάθημα «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης» στις ειδικότητες του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Γ΄ τάξης Ημερήσιου και Δ΄ τάξης Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με θέμα «Έγκριση ανατύπωσης εγκεκριμένων διδακτικών βιβλίων (ως έχουν) μαθημάτων Γενικής Παιδείας και μαθημάτων Ειδικότητας της Γ΄ τάξης Ημερήσιου και της Γ΄ και Δ΄ τάξης Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. σχολικού έτους 2017-2018», ως βιβλίο μαθητή του μαθήματος «ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» των ειδικοτήτων του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας: 
- Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, 
- Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού, 
- Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης, και 
- Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων 
της Γ΄ τάξης Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ., καθώς και των ακόλουθων ειδικοτήτων του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Δ΄ τάξης Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.: 
- Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, 
- Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού, 
- Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης, και 
- Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό 
θα χρησιμοποιηθεί το βιβλίο με τίτλο «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» των Βαξεβανίδου Μ. και Ρεκλείτη Π. (κωδικός 24-0208)

Το βιβλίο αυτό αντικαθιστά το βιβλίο «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών» των Μπουραντά Δ., Βάθη Α., Παπακωνσταντίνου Χ. και Ρεκλείτη Π. (κωδικός 22-0206), που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες διδασκαλίας του προαναφερθέντος μαθήματος το σχολικό έτος 2016-2017.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου