Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Κανονισμός Εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 - Ποιος ο αριθμός εισακτέων






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ o Κανονισμός Εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την απόφαση ο αριθμός των σπουδαστών/σπουδαστριών που εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Πλοιάρχων και Μηχανικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 καθορίζεται σε 1479 (741 Πλοίαρχοι και 738 Μηχανικοί).

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί το σχετικό κανονισμό με όλες τις λεπτομέρειες εισαγωγής.


Σημειώνεται ότι αναμένεται η δημοσίευση της προκήρυξης για την εισαγωγή σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έτους 2023 στην οποία θα καθορίζεται ο αριθμός των εισαγομένων σπουδαστών/-στριών ανά Σχολή των Α.Ε.Ν., οι ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών και υγειονομικών εξετάσεων, καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Το panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει άμεσα με σχετική ανάρτηση.

Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου