Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ανακοίνωση των βαθμολογιών Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων και των βαθμών επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 - Στατιστικά στοιχεία























Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα
https://results.it.minedu.gov.gr.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Επίσης, ανακοινώνονται στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων ειδικών μαθημάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Για τα στατιστικά βαθμολογικών επιδόσεων πατήστε ΕΔΩ για ΓΕΛ, ΕΔΩ για ΕΠΑΛ, ΕΔΩ για τα συνολικά.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Πότε θα αρχίσει η υποβολή των μηχανογραφικων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένεται η ανακοίνωση από το ΥΠΑΙΘ. Θα ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν γνωστοποιούνται τα στατιστικά των πρακτικών δοκιμασιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή