Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) - Ολοκλήρωση εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών - Διαδικασία



Σας ενημερώνουμε ότι η ολοκλήρωση της εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) και η αποστολή των απαραιτήτων δικαιολογητικών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 θα ολοκληρωθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη διεύθυνση: https://register.duth.gr.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Η είσοδος στη συγκεκριμένη υπηρεσία θα γίνεται με την εισαγωγή προσωρινού λογαριασμού. Ο λογαριασμός αυτός έχει ως όνομα χρήστη τον αριθμό υποψηφίου στο ΥΠΑΙΘ (κωδικός εξετάσεων), τον οποίο ο φοιτητής ήδη, γνωρίζει και έναν κωδικό πρόσβασης. Για λόγους ασφαλείας, στο προσωπικό τηλέφωνο του καθενός φοιτητή θα αποσταλεί με SMS μόνο ο κωδικός πρόσβασης. Ο φοιτητής μέσα από αυτή τη σελίδα καλείται να επικαιροποιήσει συγκεκριμένα προσωπικά στοιχεία του και να αποστείλει ηλεκτρονικά τα παρακάτω έγγραφα:

  • Την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής (ανυπόγραφο αρχείο pdf από την εφαρμογή του Υπουργείου)
  • Αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου (σαρωμένη φωτοτυπία)
  • Αποδεικτικό ή βεβαίωση ΑΜΚΑ
  • Πιστοποιητικό γέννησης
  • Μία φωτογραφία
Μετά το πέρας των ελέγχων της ορθότητας των στοιχείων από τις γραμματείες, θα αποσταλεί στον κάθε φοιτητή δεύτερο SMS που θα περιέχει τα στοιχεία του ιδρυματικού του λογαριασμού και θα μπορεί εφεξής να χρησιμοποιεί για όλες τις υπηρεσίες.

Και αυτή τη φορά, για λόγους ασφαλείας, στο προσωπικό τηλέφωνο του κάθε φοιτητή θα αποσταλεί με SMS μόνο το όνομα χρήστη. Σαν κωδικός πρόσβασης θα ισχύει ο κωδικός που είχε αποσταλεί στο πρώτο SMS.

Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση των στοιχείων και την αποστολή των απαραιτήτων δικαιολογητικών υπάρχουν στη σελίδα https://welcome.duth.gr. Από την ίδια σελίδα, οι φοιτητές μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες αρχικές πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο, το τμήμα που φοιτούν και τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Επίσης, στην ίδια σελίδα υπάρχουν οδηγοί για τις συνηθέστερες διαδικασίες που πρέπει να γνωρίζουν.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου