Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Κατ΄ εξαίρεση Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Φοιτητών έτους 2021 - Τι πρέπει να γνωρίζετε



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τις Κατ΄ εξαίρεση Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Φοιτητών έτους 2021, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

- δεν υποβάλλονται αιτήσεις για χορήγηση κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης στο διάστημα 25/10 - 5/11 όπου πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες αιτήσεις,

- η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για χορήγηση κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής/μετακίνησης, σε ημερομηνίες και με διαδικασία που ανακοινώνεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ.

- υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνηση υποβάλλονται από φοιτητές αποκλειστικά για σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις ή επιγενόμενες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

- το νομοθετικό πλαίσιο για τις Κατ΄ εξαίρεση Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Φοιτητών περιγράφεται στο άρθρο 79 του νόμου 4692 (ΦΕΚ 111/Α’/2020) και την Υ.Α. Αριθμ. 148236/Ζ1/30-10-2020 (ΦΕΚ Β΄ 4806/2020).

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου