Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Υποψήφιοι Επαναληπτικών Εξετάσεων 2021 - Ποιες είναι οι δύο βασικές προϋποθέσεις για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ


























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) για τους υποψηφίους των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2021.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία λήγει την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13.00 μ.μ.

Ποιες είναι οι δύο βασικές προϋποθέσεις για τη συμπλήρωση των Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

1. Δεν έχουν δυνατότητα υποβολής μηχανογραφικού δελτίου οι υποψήφιοι που ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους είναι μικρότερος από τις ΕΒΕ όλων των τμημάτων και στην περίπτωση των σχολών που προϋποθέτουν την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες, η βαθμολογία τους είναι μικρότερη από την αντίστοιχη ΕΒΕ.

2. Προϋπόθεση για την εισαγωγή σε κάποια σχολή ή Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση είναι οι εξεταζόμενοι στις επαναληπτικές εξετάσεις να έχουν επιτύχει βαθμολογία τουλάχιστον ίση με αυτήν του τελευταίου επιτυχόντα των πανελλαδικών εξετάσεων της τακτικής εξεταστικής περιόδου της αντίστοιχης κατηγορίας ημερησίου λυκείου (ΓΕΛ/ΕΠΑΛ) στη συγκεκριμένη σχολή, Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου