Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα (14/10) και αύριο (15/10) οι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική






















Σύμφωνα με δύο (2) ανακοινώσεις που εξέδωσε ο ΟΑΕΔ, κλειστές θα παραμείνουν σήμερα (14/10) και αύριο (15/10) οι ΕΠΑ. Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Ενημέρωση.

Δείτε παρακάτω τις δύο (2) ανακοινώσεις.

1. Κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δια ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

2. Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας το επόμενο 24ωρο.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου