Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Αναλυτική κατανομή των σπουδαστών που θα εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανά σχολή και κατηγορία - Πίνακας






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σύμφωνα με την απόφαση καθορισμού του συνολικού αριθμού σπουδαστών που θα εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών κατά το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 963 Πλοιάρχους και 678 Μηχανικούς (συνολικά 1.641 σπουδαστές/σπουδάστριες).

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την αναλυτική κατανομή των σπουδαστών που θα εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανά σχολή και κατηγορία.


Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Γιατι δεν γραφει πως διαχωριζεται το παλαιο και το νεο συστημα με το 10%?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλυμνος και οινουσσες είναι σχεδόν πάντα τελευταίες στην επιλογή των υποψηφίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή