Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Τι θα ισχύσει από αύριο (4/3) με τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα - Όλα τα Λύκεια κλειστά




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά τις σημερινές (3/3) ανακοινώσεις της κυβέρνησης με την αυστηροποίηση των μέτρων κατά της πανδημίας, το panelladikes24 σας παρουσιάζει τι θα ισχύσει από αύριο (4/3) με τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

- Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) κατατάσσεται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι ακόλουθες Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, 'Αρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων.

Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και βαθμίδων εκπαίδευσης (εξαιρουμένης της ειδικής αγωγής).

- Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) κατατάσσονται όλες οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Λυκείων.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου