Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλη προσοχή - Σχετικά με τις μετακινήσεις φοιτητών - Μπορούν να επιστρέψουν στον τόπο φοίτησής τους;






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 και μετά από πολλές λανθασμένες και ασαφείς πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τις μετακινήσεις φοιτητών σας ενημερώνουμε για τα εξής:


- δεν επιτρέπεται η μετακίνηση φοιτητών προς την Περιφερειακή Ενότητα όπου εδρεύει το ΑΕΙ στο οποίο φοιτούν.

Για ποιους υπάρχει εξαίρεση;

Απαγορεύεται η μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, εκτός των ορίων της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, εξαιρουμένων των περιπτώσεων μετακίνησης, για εφ' άπαξ μετάβαση φοιτητών από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην Περιφερειακή Ενότητα όπου εδρεύει το τμήμα ή σχολή Επιστημών Υγείας ΑΕΙ. Η μετακίνηση προβλέπεται μόνο για λόγους συμμετοχής σε κλινικές ασκήσεις φοιτητών τελευταίου έτους προγράμματος σπουδών α' κύκλου τμημάτων/σχολών Επιστημών Υγείας ΑΕΙ. Η βεβαίωση κίνησης τέτοιων περιπτώσεων παρέχεται από τη Γραμματεία του τμήματος/σχολής Επιστημών Υγείας στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ο φοιτητής και δικαιούται κατ' εξαίρεση κίνηση, λόγω κλινικών ασκήσεων.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου