Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Μετακινήσεις Φοιτητών για λόγους σπουδών: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ


































Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Πολλοί φοιτητές μετά και την ολοκλήρωση των εορτών, επιθυμούν να επιστρέψουν στις περιοχές φοίτησής τους

Συνήθως αυτές οι μετακινήσεις είναι και εκτός περιφερειακών ενοτήτων και πλέον διέπονται από την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Το panelladikes24 μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών σχετικά με τις μετακινήσεις φοιτητών είχε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες την ανάρτηση στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα;

Σύμφωνα με την ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 1293/8-1-2021 (ΦΕΚ Β΄ 30/2021) παρατείνεται έως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η απαγόρευση μετάβασης σε άλλη περιφερειακή ενότητα για λόγους σπουδών, εξαιρουμένων των περιπτώσεων για λόγους συμμετοχής σε κλινικές ασκήσεις τελειόφοιτων φοιτητών, προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, των τμημάτων/σχολών Επιστημών Υγείας. 

Στις κατ' εξαίρεση περιπτώσεις αυτές η μετακίνηση γίνεται με πάγια βεβαίωση που εκδίδει η Γραμματεία του αντίστοιχου τμήματος/σχολής.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου