Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Σχολιασμός της νέας εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

- Η εξεταστέα ύλη είναι μειωμένη σε ορισμένα μαθήματα σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με την αρχική.

- Σε ορισμένα μαθήματα η νέα ύλη είναι ίδια σε σχέση με την αντίστοιχη της περσινής χρονιάς (πχ Αρχαία).

- Στα περισσότερα μαθήματα μαθήματα η νέα ύλη είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη της περσινής χρονιάς (πχ. Μαθηματικά, Οικονομία).

Γενικό συμπέρασμα: Η νέα (μειωμένη) εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2021 έχει μεγάλη σχέση με την αντίστοιχη της περσινής χρονιάς με τη διαφορά ότι σε ορισμένα μαθήματα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη. Επίσης, η νέα ύλη αφορά όλους τους υποψήφιους καθώς δεν προβλέπεται ξεχωριστή διαδικασία για τους απόφοιτους προηγούμενων ετών. Αυτό σημαίνει ότι όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ της περσινής χρονιάς εξετάστηκαν με το νέο σύστημα θα έχουν να εξεταστούν και σε ύλη που δεν διδάχθηκαν την περσινή χρονιά στα σχολεία τους.

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Εξεταστέα ύλη - Αρχική



Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Εξεταστέα ύλη - Μειωμένη





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου