Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Διαδικτυακά μαθήματα στα ειδικά μαθήματα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ανέφερε ότι φέτος στη Γ’ Λυκείου θα διδαχτούν για πρώτη φορά τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ειδικά μαθήματα με την εισήγηση των ειδικών να προβλέπει διαδικτυακή διδασκαλία.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Δείτε τη σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου

Για πρώτη φορά φέτος διδάσκονται στο σχολείο όλα τα ειδικά πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Πότε θα ξεκινήσει η διδασκαλία και πώς θα επιτευχθεί, ιδίως σε περιπτώσεις που ο αριθμός των μαθητών είναι πολύ χαμηλός για τη δημιουργία τμήματος;

Δείτε την απάντηση της κ. Κεραμέως

Φέτος εξασφαλίσαμε για πρώτη φορά τη διδασκαλία, στα δημόσια σχολεία, ειδικών μαθημάτων που εξετάζονται στις Πανελλαδικές, όπως μουσική, σχέδιο, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά. Για τον λόγο αυτό, ζητήσαμε από τους μαθητές να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα μαθήματα αυτά, ώστε να δρομολογηθεί η διδασκαλία τους. Τα τμήματα θα συγκροτούνται ανά ομάδες σχολείων, ανάλογα με τον αριθμό των εγγεγραμμένων μαθητών. Η εισήγηση της επιτροπής των ειδικών επιστημόνων είναι η διδασκαλία αυτών των μαθημάτων, που περιλαμβάνει διαφορετικές μαθητικές ομάδες από διάφορα σχολεία, να γίνει διαδικτυακά.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου