Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ορκωμοσία νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας εκπαιδευτικού έτους 2020-2021 - Φωτογραφίες

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά, η ορκωμοσία των νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Συνολικά παρουσιάστηκαν για φοίτηση, 96 Δόκιμοι Πυροσβέστες και 24 Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί, προερχόμενοι από ιδιώτες, που εισήχθησαν στο Πυροσβεστικό Σώμα με το σύστημα των πανελλήνιων εξετάσεων, καθώς και κατάταξη 14 Δόκιμων Ανθυποπυραγών προερχομένων από το Πυροσβεστικό Σώμα.

O Υπαρχηγός ΠΣ Αντιστράτηγος ΠΣ Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος ΠΣ Εμμανουήλ Δαμουλάκης αφού καλωσόρισαν τους Δόκιμους, στη συνέχεια έγινε η ορκωμοσία τους (απόσπασμα Η.Δ. Διοικητή ΠΥΡ.Α).

Από τους νέους Δόκιμους κατά τους χαιρετισμούς τους, ζήτησαν μεταξύ άλλων, να επιδείξουν ζήλο και ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, ώστε αποφοιτώντας να μπορέσουν να εκτελέσουν με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια τα καθήκοντά τους, προάγοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος .

Οι νέοι Δόκιμοι που προέρχονται από ιδιώτες, μετέβησαν στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, προκειμένου να υλοποιήσουν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση συνολικής διάρκειας 8 εβδομάδων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την τελετή ορκωμοσίας.
Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: